Σεμινάριο Α’ LEVEL

Το πρώτο επίπεδο Venus Card Reader, ολοκληρώνεται σε 2ήμερο σεμινάριο ομαδικό ή προσωπικό. Μαθαίνεις όλη την δομημένη θεωρία του συστήματος λειτουργίας των καρτών στον Ερμητισμό, στο σύστημα Πλανητών & στο Σιβυλλιακό/ Απολλώνιο πεδίο θεραπευτικής μαντικής. Κατακτώντας το πρώτο επίπεδο Venus Reader, έχεις την γνώση διαχείρισης αιτιών και αποτελεσμάτων των θεμάτων που θέτονται από εσένα ή τους ενδιαφερόμενους και είσαι σε θέση να δώσεις αξιόπιστες και σοφές καθοδηγήσεις δράσης για να επέλθει αλλαγή.

text-animation-1s-357x100px

Αναλυτικότερα μαθαίνεις

  • Το σύστημα ανάλυσης της αιτίας και του αποτελέσματος – Hermetics
  • Το πλανητικό σύστημα στο μαγνητικό πεδίο της Αφροδίτης και η δράση / επίδραση
  • Οι πληροφορίες στην δράση τους και πως διοχετεύονται από τους υπόηχους
  • Το αρχέτυπο Σίβυλλα 
  • Τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης μας – τι συμβολίζουν – πως δρουν προσωπικά – πως τα διαχειριζόμαστε

Όπως κατανοείς το Ντεκ Venus δεν είναι απλά, άλλη μία τράπουλα. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα δράσης και αλλαγής! Αυτό που μας προσφέρει στην μοναδικότητα του, το συγκεκριμένο σύστημα, είναι η υλοποίηση αλλαγής στην γήινη δράση μας. Αποκαλύπτει ορατά στην νόηση μας, όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν και δρουν ενεργειακά στην ατομικότητα της μονάδας μας και μας απομακρύνουν από την Αγάπη, την Ευδαιμονία, την Γαλήνη και την ισορροπία της Φύσης μας. 

Γιατί να γίνω Venus Cards Reader? Το σύστημα Venus, είναι το όπλο δράσης μας στο κάλεσμα της εποχής του Υδροχόου. Αυτή η νέα εποχή καλεί όλους εμάς τους ανθρώπους, να αναβαθμιστούμε θέλοντας και μη, στην εναρμόνιση της εσωτερικής και εξωτερικής αλήθειας μας. Δηλαδή στην εναρμόνιση του Λόγου με των Συναισθημάτων μας. Η επίτευξη αυτού του στόχου, απαιτεί την κάθαρση μας, από όλες τις ενέργειες (κάρμα) και τα συστήματα πεποιθήσεων που μας εγκλωβίζουν (ορατά & αόρατα – συνειδητά & ασυνείδητα).

Ο Λόγος μας αποτελεί πεποίθηση και το Συναίσθημα μας Πράξη!

Καθημερινά προσπαθούμε, καθαριζόμαστε και ενεργειακά καλούμε μέσα από τον νόμο της έλξης την ευδαιμονία και την υλοποίηση επιθυμιών μας! Με το σύστημα Venus – μαντείας, μαθαίνουμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω ιεραρχικά, σωστά με δράση και αντίδραση που επανασυγκροτεί το χαοτικό αστρικό και συναισθηματικό σώμα μας και επανασυνδέει την νόηση μας με την Αλήθεια μας!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ 

Το σύστημα Venus, είναι το νέο πολύπλευρο σε μεθόδους και τεχνική εναλλακτικό αντισυμβατικό σύστημα μαντείας, της εποχής του Υδροχόου. Τα προνόμια των Venus Readers & Practitioners, είναι πολλά και άμεσα. Δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις το δικό σου κέντρο Venus – Χρησμών, και να μεταδώσεις μέσα από τα σεμινάρια Venus τόσο την γνώση όσο και την βοήθεια σε ανθρώπους που αναζητούν την ευδαιμονία και αρμονική ισορροπία τους στην Γη! Τα τελευταία είναι Προνόμιο Όλων μας και έχουμε το δικαίωμα και την ελευθερία να τα διεκδικήσουμε!  Είτε ασχολείσαι με την Εναλλακτική θεραπευτική ψυχοσωματικών αδυναμιών είτε με την Μαντική, οι ευκαιρίες γνώσης και ανέλιξης που θα σου δώσει το Σύστημα Venus, είναι αποκαλυπτικά και ανοδικά – Υπέροχες!

cropped-a-adw.png

Αίτηση για το επόμενο σεμινάριο Venus Reader – (κατόπιν συνεννοήσεως ατομικά τηλ. επικοινωνίας 6995668999)  * Το Venus Reader A’level , γίνεται διαδικτυακά κατόπιν συμφωνημένου ραντεβού, συμπλήρωσε την φόρμα με το ανάλογο αίτημα διαδικτυακού σεμιναρίου.